Kärlek, samvaro och relationer – det är så de påverkar oss

Det är ingen hemlighet att utbudet av sexleksaker är enormt, och därför är det inte alltid en självklarhet vilken variant som är värd att satsa på. För att hjälpa män därute på traven ska jag i den här artikeln bjuda på råd gällande vilka leksaker som kan förbättra dina onanisessioner och säkerställa att du alltid får den bästa möjliga upplevelsen i sovrummet.

Fleshlights – den klassiska sexleksaken som alltid imponerar

Kanske förväntade du dig att fleshlights skulle dyka upp på listan, och detta är just på grund av hur effektiva de är. Urvalet av fleshlights är enormt, och designen på både insidan samt utsidan ser olika ut beroende på vilken fleshlight du satsar på. Du kan till och med få tag på fleshlights som är gjutna efter kända porrstjärnors underliv. Kanske har du alltid drömt om att få känna på Riley Reids, Elsa Jeans eller Nicole Anistons vagina: detta kan bli en verklighet med en fleshlight.

Du behöver inte gå på någon vidare upptäcktsfärd för att få tag på din föredragna fleshlight, utan dessa stöter du på i de flesta sexleksaksbutiker såsom Mshop.

Penisringar som bjuder på förlängd njutning

Oavsett om du vill onanera på egen hand (ursäkta ordvitsen) eller om du ska förbereda inför samlag kan penisringar eller kukringar definitivt se till så att varje sexig stund blir bättre än den förra. När du trär en kukring över penis ser du till så att blodflödet till ditt kön ökar och dessutom förblir där för en mer långvarig erektion samt ett hårdare stånd. Detta är en perfekt lösning om du har svårt att få upp den eller helt enkelt vill imponera lite extra på partnern.

Dildos för anala lekar

Det är vissa män som inte vågar prova på dildos, men de vet inte vad de går miste om. När du väl har testat finns det ingen återvändo! Dildos kan beställas i flera olika storlekar, former, färger och prisklasser. Se den bästa dildon här eller gå själv på ett online äventyr för att se om du kan lokalisera en dildo som lever upp till dina förväntningar. Om du vill vara lite mer specifik kan du ta beslutet att kika på just analdildos som ofta är en aning mindre än de ordinära modellerna.

Fantastiskt realistiska sexdockor

Sist men inte minst går det inte att prata om sexleksaker till män utan att nämna verklighetstrogna sexdockor. Dessa går under benämningen Real Dolls och är dockor i verklig storlek som är framställda för att likna en äkta människa. De ligger på den lite dyrare sidan, men om din budget klarar av det finns det mycket att älska hos dessa sexdockor, och de känns så nära den äkta varan som man kan komma!