Lite nya kul prylar i köket

Alltså, hur kan jag har gått runt och inte känt till kitchentime.se!?!? Har just nu lagt in en beställningen som typ knäcker hela min julklappsbudget, men det får bli ett senare problem 😉

Det är ju faktiskt så att det är roligare att laga mat om man har bra verktyg. Typ knivar som man kan skära med utan problem, pannor som håller jämn värme och som inte bränner fast saker och bra maskiner som underlättar trist arbete.

Jag har nog aldrig ätit så mycket sallad som jag har gjort sedan jag köpte min matberedare. Så lätt att bara skicka ner lite vitkål, morötter, gurka, lök och allt annat man kan tänkas vilja ha i salladen. Låta maskinen riva allt och sedan bara ha på lite citron, olja och persilade så är en perfekt sallad klar på typ 2 minuter.

Eller som denna, eget hemgjorda pizzasallad. Hur lätt som helst och går att smaksätta precis som man vill ha den, jag gillar till exempel inte om det smakar för mycket vinäger.

riven sallad

 

Bra ekologisk sida

När jag satt och surfade runt igår så kom jag in på helt andra sidor än reseplaner. Ni vet, man börjar på ett spår men slutar någon helt annanstans. Hittade bland annat en superbra sida om ekologisk mat som på ett grymt sätt beskriver varför man äter ekologisk mat, vart man köper det osv. Kolla in den sidan, The Market heter den.

Jag när jag ska göra någonting

Jag när jag ska göra någonting