Bra färdkost i bilen

I höst kommer det att bli ett par längre bilturer för mig. Jag har en förkärlek till god mat och skyr dåliga vägrestauranger som pesten. Visst finns det pärlor längs med vägarna men jag undviker helst att leta efter mat när jag är hungrig. Därför har jag skapat en bilmeny som jag brukar fixa innan det är dags för avfärd. Att undvika spill är viktigt och hos Mekonomen kan man köpa termosmuggar med lock som håller drycken varm. Snacks är ett måste och för att man inte ska få värsta sockerchocken brukar jag nöja mig med morotsstavar och en påse nötter. Jag har alltid tunnbrödsrullar fyllda med färskost och salami till lunch – enkla att hålla och välsmakande! Vatten är ett måste och allra helst en flaska med stängbar kork så man slipper skruva av och på locket, vilket kan vara rent livsfarligt när man kör. Stanna bilen när det dags att äta då det är dumt att fokusera på annat när man kör.

Man i bil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *