Kan man arbeta som hyrkock?? :)

läkareIdag har jag lärt mig att det går att arbeta som hyrläkare, det hade jag ingen aning om. Detta måste ju vara ”konsultarbete” när det är som bäst? Jag menar, om jag är konsult åt olika firmor så är det ju alltid olika system och rutiner som gäller, även om man ”bara” jobbar som receptionist. Men som läkare är det ju samma diagnoser för samma sjukdom oavsett var du är. Jag inbillar mig också att systemet för att skicka recept till apotek eller bästa remisser till folk är samma system. Så ingen tid går ju till spillo för att lära nya rutiner och liknande.

Helt genial lösning måste jag säga. Detta måste ju göra det enklare att fylla upp platser om folk är borta en längre tid. Borde ju kunna göra samma sak med kockar också, om man har en speciell utbildning. Typ om man är en sushikock så borde man ju kunna vara konsult överallt precis som läkare eller hur? 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *