Snart fredag!

Tjenare allesammans!

Hur står det till med er? Jag  har det bra, tycker jag. Det är en bra vecka, än så länge. Men jag känner mig ganska trött redan. Får bara försöka lägga mig tidigt ikväll så kanske jag piggnar lite tills i morgon. Helgens planer är ganska fasta och det finns inte mycket rum för vila. Men det är bara roliga saker på agendan så så länge jag inte är helt utmattad så kommer det blir en riktigt härlig helg, tror jag! Vad är era planer för helgen? På fredag ska jag åka hem till Pierre direkt efter jobbet och först hjälpa honom med att ta ner en gammal soffa till förrådet, efter det blir det käk och några öl. När vi ätit så ska vi möta upp resten av gänget i stan. Kommer bli en himla kul fredagskväll, tror jag!

frid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *