Bacillmagneten!

sjuka

Hej hörni!

Fy sören vad jag har varit dålig den senaste veckan! Jag träffade nämligen en kompis familj över en helg och jag hade turen att dra på mig en treårings baciller med lite kräksjuka i. Så jäkla typiskt mig att dra till mig det där, alltså! Händer nästan alltid när jag träffar barn som går på dagis, vare sig det är förkylning eller kräksjuka så kan jag lova att jag har det någon dag senare. Kräksjukan är dock lite värre är lite snuvig näsa, så därav min tystnad på bloggen. Jag har knappt kunnat göra någonting på flera dagar, men nu har jag äntligen kommit upp på benen igen, har även fått behålla min mat under dagen så jag hoppas att det är över nu. Hur har ni det? Lite bättre än jag har haft det, hoppas jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *