Husmanskost när det är som bäst!

kalops

Hej alla vänner!

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev sist. Det har helt enkelt varit en massa annat som kommit i vägen. En av de sakerna är att jag har haft ruskiga problem med min nacke. Så fort jag har suttit vid datorn så har det liksom stuckit till i hela nacken. Har varit hos en naprapat och kollar upp det, han hittade en del spänningar som nu är borta. Men han sa att jag måste tänka över hur jag sitter när jag sitter vid skrivbordet. Det är svårare än det låter, vill jag lova. Så fort man slappnar av så hamnar man tillbaka i den dåliga ställningen .. Men det är bara att försöka vänja om sin kropp, helt enkelt. I går lagade jag kalops till helt regemente, så nu har jag frysen full av en riktigt god kalops. Himla skönt att ha middagar klara i frysen, så man inte behöver stressa med matlagningen om man är hemma sent eller helt enkelt inte har lust. Visst? Hoppas ni har det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *