Middag för en!

mat

Hej allihop!

Det är ju för många som tycker att det är lite kämpigt att laga någon större middag när man är själv, men jag är av en annan åsikt, faktiskt. Att laga middag till sig själv är ju något av det bästa som finns. I går rörexempel så var jag inte så sugen på något större så jag kunde köra en lite spontan grej i ugnen. Lite som nachos, fast med fyllning. Så typ nachochips-pizza! Det var precis vad jag var sugen på, men jag kan inte tänka mig att det hade varit så värst frestande om det var till någon mer jag skulle laga middag. Det tänker jag på ofta, faktiskt, och det känns så jäkla lyxigt att bara ha mig själv att tänka på om jag inte har gäster.

Till helgen ska jag dock ha gäster hemma så då får jag tänka till lite extra, kanske blir det bara helstekt fläskfilé? Det tycker ju de flesta om! Eller vad säger ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *