Thank god its friday!

Så känner jag verkligen just nu, jag har nämligen en riktigt tuff vecka bakom mig med lite för mycket jobb och alldeles för lite fritid. Pust, så jäkla skönt att det är över nu! Från och med om en timme så tar jag officiellt helg och sticker till mataffären och handlar på mig allt jag kommer behöva i helgen. På lördag kommer det över några vänner på middag, sen får vi se vart kvällen bär av. Jag har faktiskt lite lust att gå på bio, men det känns lite mer som en söndagssyssla, visst? Så det kanske bara blir att vi går ut och tar några glas ute. Middagen tänkte jag skulle bli en sån klassiker som oxfilé, rotfruktsgratäng och rödvinsås. Det går ju alltid hem, så varför inte? Hur ser era helgplaner ut?

oxfile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *