Funderingar på egen sommarstuga!

Efter att saknaden efter föräldrarnas sommarstuga fortfarande inte har lagt sig så har jag börjat fundera på om jag inte skulle investerat i en egen som jag kan åka till när som helst. Kunde ju varit en sån som åkte till landet varje helg, om det inte var något stort som hände i stan förstås. Jag har funderat en hel del på vart huset i så fall skulle ligga och har nu kommit fram till att jag skulle vilja vara i Blekinge. Det är ju klart en bit från Stockholm, men det är väl lite det som är grejen? Att komma bort från vardagen och storstan. Jag skulle vilja ha ett ganska litet hus, men en desto större trädgård, det är också  viktigt att det har bra utsikt! Det bästa hade ju kart varit om det låg precis vid havet, så man både såg och kände att havet var precis vid fotkanten. Jag ska faktiskt på riktigt börja kolla hur utbudet ser ut och hur mycket man kan få för sina pengar där nere, tydligen är det ganska många stockholmare som har sina sommarhus där, så priserna kan ju ha gått upp en del. Jäkla Stockholmare, haha!

blek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *