Förlängd helg!

Midsommarafton firades på landet med föräldrarna och deras gäster, och det blev en riktigt härlig tillställning. Jag fick briljera lite med matlagning och detta uppskattades av allihopa! Det är alltid kul att få lov att bjuda några andra än mina närmsta vänner på min mat, och se deras genuina reaktioner. Det är kul att veta att man inte bara tror att man är duktig på något, utan faktiskt får det lite bekräftat. Jag hade lagt in sill någon vecka innan, gjorde gubbröra och mina egna köttbullar. Hade jag haft mer tid så hade jag nog även stoppat egen prinskorv. Det är något som jag tycker är riktigt spännande, att göra egen korv och krydda det på olika sätt och se vad som funkar!

korv

 

Just nu sitter jag kvar på landet och har faktiskt bestämt mig för att stanna här veckan ut. Det visade sig nämligen att jag bara hade ett pass på dagiset i veckan och det var på fredag. Då kan jag ju lika gärna stanna här och måla staket, sätta plintar och hugga ved och allt annat som kan behövas. Det är ju något speciellt med att jobba med kroppen och se skillnaden på huset. Härligt, och farsan har laddat upp med belöningsöl!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *