Köpa och sälja semesterhus

sommaränh

Det här med att köpa och sälja semesterhus är inte lätt alltså. Mina föräldrar ska försöka sälja deras landställe nu och det är jättesvårt. De har inte möjlighet att ha kvar det då de har höjt priserna så otroligt mycket. Tidigare var de tvungna att betala 4000 per år och nu har de höjt till 15000 per år. Det är ganska mycket. Det är också det som kommer göra det lite svårare för dem att sälja.

De har i alla fall en bra förhoppning och jag hoppas också att det går vägen. Jag har lovat att vara där och hjälpa dem så gott jag kan så den här helgen ska jag ut och hjälpa dem putsa upp stället lite inför fotograferingen. Känns otroligt sorgligt måste jag säga, att de måste sälja. Jag har ju varit där sen jag var liten, varje sommar, och sprungit omkring. Men så kan det vara, jag förstår ju dem samtidigt som jag känner mig ledsen. Det går ju inte att ha kvar någonting som man inte har råd med. Så är det ju bara.

Så det är bara att komma och köpa! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *