Fantastisk helg i Köpenhamn

Min helg har varit sååå bra! vi kom till Köpenhamn i torsdags kväll och checkade in på hotell Danmark. Det låg mitt i centrala Köpenhamn och det var nära till allt. Det var väl inget superbra hotell men de hade väldigt sköna sängar iallafall.

Hotellet

Hotellet

Sedan har vi gjort det mesta som man förväntas göra i Köpenhamn. vi har promenerat runt på Tivoli, ätit smörrebröd och röda pölser, fikat på Lagkagehuset, promenerat runt i Nyhavn och Christiania. Den här helgen har verkligen inte gjort mig besviken.

Här kommer lite bilder:

Tivoli i Köpenhamn

Tivoli i Köpenhamn

nyhavn

Hit måste ni gå om ni är i Köpenhamn!

Hit måste ni gå om ni är i Köpenhamn!

amagertorv

Nu blev det visst en liten bildbomb här. Det var allt från mig idag. Ha det bra!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *