Bästa påskgodiset!

Nu är det snart påsk! Det känns riktigt roligt tycker jag. Det beror kanske på att jag tycker att det är så himla kul att stå i köket och framförallt; baka gott påskgodis. Så vad passar inte bättre än att jag delar med mig till er, med mina bästa påskgodisrecept? Bra idé va?

Jag tycker att påsken är att betrakta som en riktig mat- och godishelg. Egentligen är det ju det som påsken handlar om, nu för tiden. Jag menar inte att det inte är en religiös helg, det är det ju, men de flesta firar inte påsk av religiösa skäl. De flesta gör det för att det är tradition. Och inget fel med det!

De här lyxiga påskkycklingarna är så vansinnigt söta! Både att titta på och att äta. De kan jag verkligen rekommendera. Jag har gjort dem en gång och det var väldigt uppskattat :)

Dessa påskiga limeägg är ett lite nyttigare alternativ på påskbordet vilket kan vara fint att plocka fram. Dessa blir så söta och goda ändå.

images

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *