Skönt med fredag!

Efter en lång arbetsvecka är det verkligen skönt att fredagen äntligen har kommit. Har haft en riktigt bra vecka på jobbet, allt har gått enligt planerna och jag har blivit klar med mina uppgifter tidigare än vad jag hade räknat med. Så har till och med kunnat vara till hjälp för mina kollegor, vilket verkar ha uppskattats.

dubliners

Efter jobbet ska vi ut och ta att par öl på Dubliner här i närheten. Gillar verkligen den puben, det är alltid så härlig stämning och bra öl där. Det var någon som föreslog Monks Café för att de har över 100 ölsorter men vi sa att vi tar det nästa gång. Vi är mer sugna på Dubliner idag. Dessutom har de riktigt god mat som vi ska kalasa på till middagen.

Annars har jag inte så extravaganta planer i helgen. Mina föräldrar kommer över på söndag och äter middag. Ja, för en gångs skulle har jag bjudit över dem och inte tvärt om. Har ännu inte planerat vad jag ska laga för mat. Annars brukar jag vara ute i god tid men nu har inspirationen bara flugit iväg. Kanske kommer tillbaka snart. Tänkte kolla runt lite på nätet och se om jag hittar något bra recept annars kanske jag freestylar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *