God jul från Rio!!!

Hallå alla godingar där hemma!

Just nu befinner vi oss i Rio de Janeiro och det är här vi kommer att fira jul. Det är absolut ingen julstämning alls här om jag själv får säga det. Jag menar i denna värme så går det liksom inte att få någon julkänsla, även om en del försöker göra det lite juligt med julpynt osv. Nej, en riktig jul blir det inte här men en riktigt intressant jul kommer det nog att bli. Vi har träffat ett par andra skandinaver här nere och tillsammans ska vi försöka laga lite svensk julmat. Att hitta de rätta ingredienserna har förstås inte varit det lättaste men vi får göra så gott vi kan helt enkelt!

Önskar er alla en riktigt god jul! Hoppas ni har det bra där i Sverige och att ni har en vit och fin jul i år!

large (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *