Det börjar sina

Trots att vi lever väldigt billigt på vår resa så har det gått åt en hel del pengar under de veckor vi varit borta. Det börjar sina på kontot sakta med säkert. Vi har bestämt oss för att vara borta ett ganska bra tag till. Åtminstone hela december månad. Därför funderar jag nu på att ta mig ett litet lån. Vill ju inte fastna här någonstans bara för att jag inte har pengar 😛 Eller å andra sidan, det skulle kanske inte vara så pjåkigt. Fast någon gång måste man ju hem och börja jobba igen så att man kan spara ihop pengar till en ny resa. Funderar på att låna räntefritt från Risicum.

Men hörni, nu hinner jag inte sitta här hela dagen. Vi är inne på sista dagarna i Bolivia just nu, sedan bär det av till Peru. Får se om vi hinner med Colombia och Venezuela. Det beror lite på hur länge till vi kan vara ute på resande fot. Vill nämligen hinna med åtminstone två veckor i Brasilien. Det är prio ett just nu, att få uppleva det fantastiska landet! Vi har träffat flera människor under vår resa som sagt att vi bara måste besöka Brasilien nu när vi är här i Sydamerika. Har fått massor med bra tips från andra backpackers. Riktigt najs!

0c92db31a4c4aa69f76c1efad04d34e1Ett måste när vi besöker Peru!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *