Bröllop

Igår var jag på min kusins bröllop. Jag kan inte fatta att hon är gift nu. Hon är bara 20 år, släktens minsting! Men det var riktigt trevligt och hon verkar så lycklig. Bröllopet var verkligen välorganiserat och jag blev imponerad över hur lyckat det blev. Hon borde bli festfixare min kusin, det var hon som planerat så gott som allt. Och maten får jag ju inte glömma att nämna. Den var helt fantastisk! Wow! Det bjöds på både för-, huvud- och efterrätt och allt gick i svenskt tema. Förrätten bestod av en skärgårdstallrik. Huvudrätten bestod av mört utsökt kött med nypotatis och en fräsch sallad. Efterrätten var en syrlig äppelpaj med grädde till. Enkelt men så gott! Fler folk borde gifta sig så att man får äta gott oftare :)

Nästa helg kommer vi att ses hela släkten igen för då är det mormors 80-årsdag. Och då har jag lovat att ställa upp med att fixa maten för hela gänget. Får dock hjälp av både mamma och syrran tack och lov. Vi är nämligen ingen liten släkt! Vi blir nog en 25-30 personer så det lutar mot buffémat. Känns enklast så.

buffet-variations-1019419-m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *