Fiska eller snabblån?

Hej på er!

Abborrarna nappade förra helgen så det blev grillkväll som planerat. Jag funderar på att åka ut och fiska imorgon igen. Både för att det är roligt (och himmelskt gott!) och för att det är ett bra sätt att spara pengar på 😉 Jag har det nämligen inte sådär jättestabilt med ekonomin just nu. Ena månaden känns allt lugnt, nästa har jag smått panik på grund av oväntade utgifter.

Funderade starkt på att låna pengar idag, men av någon anledning så tog jag inget lån än. Kanske för att jag kom den smarta idén att åka och fiska. Får man mycket fisk går det ju att frysa ner och ta fram när man ska laga mat så hinner de inte bli dåliga. Fast jag vill ju förstås inte leva på fisk resten av sommaren. Ett lån vore nog en bra lösning just nu, men jag ska vänta och se hur länge jag klara mig. Det går ju snabbt att få lånet sen om en nödsituation skulle uppstå. Jag vet för det är inte direkt första gången för mig. Kanske börjar bli dags att börja spara ihop en liten buffert?

Nåja, nog funderat för idag. Nu tänker jag gå ut och njuta av sommaren. Ska möta upp ett par kompisar och gå en runda med deras hundar i parken.

rottweilers-2-1123761-m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *