Tidig väckning en söndag

God morgon!

Idag ringde min kära mor och väckte mig tidigt. Anledningen till att hon ringde var för att hennes bil krånglade när hon var på väg till jobbet. Pappa är på en arbetsresa och befinner sig alldeles för långt bort så det var bara för mig att stiga upp och skjutsa mamma till jobbet. Vad gör man inte för sina päron? Efter att ha skjutsat henne åkte jag tillbaka för att ta en titt på bilen. Tror inte det är någon större fara med den, utan något vi kan fixa själva. Ska vänta tills pappa kommer hem ikväll, det är han som är experten. Sen kan vi beställa hem lite bildelar och fixa det gamla bilskrället ännu en gång :) Det är absolut inte första gången den krånglar!

Jahapp, vad jag ska jag hitta på idag då? Det är fortfarande så tidigt att jag inte vågar ringa och väcka någon kompis.. Men samtidigt så sent att jag inte kan somna om längre. Tror jag ska ta och slänga mig i soffan och kolla de nya avsnitten av Suits. Eller så kanske jag hittar någon bra film på Netflix. Ja, så får det nog bli!

suits

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *