Hittat reskompis

Äääntligen juni! Kan inte riktigt fatta att det faktiskt redan är sommar igen. Shit vad det här året har gått fort alltså. Halva året har ju nästan gått.. Lite skrämmande. Men samtidigt grymt härligt eftersom jag bara kommer närmare min planerade resa. Ska bli så kul att komma iväg. En gammal polare till mig fick nys om mina planer och frågade om vi inte kunde resa tillsammans. Efter att övervägt lite för- och nackdelar sa jag till slut ja. Klart det kan vara roligt med en reskompis och eftersom vi en gång i tiden var riktigt goda vänner tror jag inte att vi kommer ha några större problem med att komma överens under resans gång. Vi har börjat prata lite datum och destinationer och har siktat in oss på att starta i oktober-november. Så det blir en sommar i Sverige med andra ord. Har tänkt försöka jobba så mycket som möjligt fram till att vi åker iväg.

Men nog pratat om detta hörni. Annars glömmer jag nog bort att berätta att besöket i snusbutiken var heeelt fantastisk roligt. Fick lära mig en massa saker jag inte visste och dessutom provade vi på flera olika sorter. En del riktigt goda, andra mindre goda. Om man nu kan säga att snus är gott?

backpack_travel_friend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *