Kliar i fingarna

Det suger verkligen att ha ont om pengar. Speciellt under våren då man gärna köper en massa nytt. Skulle behöva en hel del nya kläder inför våren och sommaren plus att jag nu hittat en massa snygga möbler och grejer på www.nesto.se/mobler/ som skulle passa hur bra som helst hos mig. En ny soffa skulle till exempel sitta riktigt fint! Men det gäller att hålla i slantarna nu. Är ju sugen på att åka iväg på någon längre resa snart och för att spara till en sån resa gäller det verkligen att kunna vara ekonomisk. Jag brukar egentligen ha ganska lätt att spara pengar men just nu kliar det verkligen i fingrarna..

Aja, det är väl bara att försöka tänka på framtiden. Det här snålandet är ju verkligen värt det sen när man väl är ute och reser! Hittade även en sida med tips om hur man sparar pengar snabbt så förhoppningsvis har jag snart råd med en resa och slipper se den gamla soffan som borde bytts ut för länge sen.

flyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *