Gordon Ramsay

En av mina favoritkockar som jag hämtar mycket inspiration från när jag lagar mat är Gordon Ramsay. Många känner säkert igen honom från alla de tv-program han medverkat i och en del kan tycka att han är väldigt hård och rent ut sagt elak. Men själv tycker jag att han verkar vara en riktigt trevlig person och han vet verkligen vad han sysslar med. Man måste dessutom vara hård i den branschen han arbetar i. Man måste tåla stress och press och så vidare. Sedan vinklar dom ju säkert programmen så att han ska vara snäppet hårdare än han egentligen är. Aja, för mig är han en stor förebild i alla fall. Har precis börjat kolla på det här programmet där han lagar mat hemma. Lite annorlunda från de andra programmen han har :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *