En dag med pappa

Imorgon ska jag spendera hela dagen med min kära far. Det var länge sen vi hittade på någonting tillsammans. I vanliga fall blir det bara de här vanliga slentrianmiddagarna man blir inbjuden till på fredag, lördag eller söndagskväll. Och jag klagar verkligen inte, det är inte det. Jag älskar de middagarna också men ibland är det kul att göra någonting annat bara.

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Han pratade om att han måste förbi sitt vinförråd och hämta en flaska. Han lagrar nämligen vin och hyr ett förråd som är anpassat för vinlagring. Han och mamma firar bröllopsdag här snart så jag antar att det är den dagen han ska ha det till.

Ha en jättetrevlig fredagskväll i alla fall, jag ska iväg och laga middag nu.

lagra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *