Ja sagt och gjort

thaifood

Jag bokade en resa till Thailand. Bara sådär. Kände att det var dags att ta mig dit och utforska deras olika smaker. Så tre veckor i november blir jag borta och då ska jag bara plocka med mig lite kläder och andra nödvändigheter i en ryggsäck och luffa runt i Thailand för att utforska landet, kulturen och maten.

Bästa thaimaten jag har ätit i Sverige var när jag var i Ekeby och åt på en restaurang som heter Thai Valley. Men jag kan tänka mig att maten i Thailand är tusen gånger bättre ändå.

Problemet var bara att jag tog mina allra sista sparpengar när jag bokade resan och hade inte en tanke på att det fortfarande är en vecka kvar tills lönen trillar in på kontot så jag tog ett smslån från Ferratum för att fylla på kontot igen. Det är så himla smidigt med dom där snabblånen. Man får bara vara noga med att betala tillbaka dom så man inte tror att det är en bonus man får. Det är ju faktiskt ett lån.

Ikväll blir det biffgryta med mexikanska smaker till middag och receptet hittade jag här. Det ser ju otroligt gott ut och jag kan knappt bärga mig tills jag får känna den spännande smaken av maten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *